DFC4 weet weer te winnen na een krankzinnige 2e helft

13 november 2016 1578x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 weet weer te winnen na een krankzinnige 2e helft

De mannen van DFC4 stonden afgelopen zaterdag ( 12 nov) weer op het veld voor alweer hun 9e competitie wedstrijd. Na 3 uitwedstrijden mochten ze weer een thuis wedstrijd afwerken. ook na 2 nederlagen waren de Friends gebrand op een overwinning. Tegenstander was ASWH 7. en de aftrap om 14.30
Na 1 minuut stilte, begonnen de Friends sterk aan de wedstrijd. Toch was het ASWH die na 23 minuten de 0-1 scoorde uit een counter. 5 minuten daarna was er weer een counter van ASWH. 0-2. DFC voerde de druk op en wist 3 minuten voor de rust nog de aansluittreffer te maken. Het was Dhishan die goed voorgaf op Daryll die de 1-2 kon maken.
de 2e helft begonnen de Friends zoals ze eindigden met druk op de tegenstander. dit resulteerde in een aantal kansen die niet benut werden.
in de 60e minuut was het plots Daryll die een bal uit een scrimmage kreeg en meteen de 2-2 scoorde. 3 minuten na de gelijkmaker, stuurde Kevin Darryll diep. na een prachtige solo langs de achterlijk, verschalkte hij ook de keeper.3-2. eindelijk de verdiende voorsprong. Lang konden we er niet van genieten. na 7 minuten was het toch weer ASWH die terugkwam 3-3. 3 minuten na de gelijkmaker (70e minuut) werd
Randy onderuitgehaald in de 16 meter. de toegekende strafschop werd door Kevin feilloos ingeschoten. 4-3. in de 75e minuut was het ASWH die een penalty kreeg toen Romeo een doorgebroken speler onderuit haalde. ook deze strafschop werd benut. 4-4. 10 minuten voor tijd ontsnapte Daryll aan de buitenspel val. zijn schot werd nog gekeerd door de keeper, maar in de rebound was het Mehdi na een paar benauwde minuten die attent was en in de draai de 5-4 scoorde. Na een paar benauwde minuten maakte de scheidsrechter er een eind aan.

De volgende wedstrijd van DFC4 is zaterdag 19 november uit bij en tegen Papendrecht 5. Het betreft hier de 1 bekerwedstrijd uit de knok-out fase.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com