DFC 4 loopt weer tegen een onnodige nederlaag aan

6 november 2016 1022x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 loopt weer tegen een onnodige nederlaag aan

Afgelopen zaterdag ( 5  november) stonden de vrienden van DFC4 op het veld bij Nieuw Lekkerland.
Om 14.30 was de aftrap. De wedstrijd was amper begonnen of de bal lag in het net bij DFC. 1-0. 5 minuten later ( 7e minuut) was het Patrick die Daryll aanspeelde. deze verschalkte de keeper met een schot van net buiten de 16. 1-1. gedurende de 1e helft kreeg DFC genoeg kansen om op voorsprong te komen, maar steeds weer werd het net niet gevonden.
De 2e helft was eigenlijk een kopie van het begin van de 1e helft. al meteen na de aftrap kwam Nieuw Lekkerland weer op voorsprong na een afstandsschot. 2-1. weer 5 minuten na het doelpunt kon Romeo, een corner, terug koppen op Dennis die meteen uithaalde. 2-2. 3 minuten na de gelijk makere was het weer de tegenstander die op voorsprong kwam na een misverstand achterin. 3-2. DFC kreeg weer genoeg kansen, en Nieuw Lekkerland counterde op los. de ploegen kwamen verder niet meer tot scoren. eindstand 3-2
Nog een opmerking. hadden we vorige week bij Rijsoord een drama scheidsrechter, nu hadden we een uitstekend fluitende clubscheids die echt neutraal bleef. onze complimenten aan de scheidsrechter !!

volgende wedstrijd van DFC4 is aanstaande zaterdag en na 3 uitwedstrijden eindelijk weer een thuis wedstrijd.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com