DFC 4 gaat verder met het beker avontuur

20 november 2016 1311x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4 gaat verder met het beker avontuur

Vandaag ( 19 november) stond de knock-out ronde van de KNVB beker op het programma. om 14.30 uur stonden de Friends op het veld bij Papendrecht.
Het team van vandaag; Murat, Jerry, Patrick, Dennis, Johnny, Bangi, Lorenzo, Andy, Dhishan, Daryll, Randy, Brian, Aroen, Damian.
Mella, Djurmy, Glenn en Winod kwamen niet in aktie.

In het begin was het ff aftasten, maar gedurende de 1e helft werden de Friends sterker, zodat de mannen van Papendrecht helemaal niet meer aan voetballen toekwam. Kansen waren er genoeg en het was wachten op het eerste doelpunt. Dit gebeurde ook pas in de 32e minuut. Johnny gaf een steekpass door de verdediging van Papendrecht, waar Dennis goed op inliep. Hij kwam meteen alleen voor de keeper en kon simpel binnen schuiven. 0-1.  3 minuten voor tijd kreeg Papendrecht hun 1e corner. de bal werd niet goed weggewerkt. Via een kluts kwam de bal bij een speler van Papendrecht, die de 1-1 binnen kon schieten. Dit was ook meteen de ruststand.
In de 2e helft pakten de mannen van DFC de draad op waar ze gebleven waren. Met goed voetbal werden er weer kansen gecreëerd. De keeper van Papendrecht hiel een paar goede ballen tegen. Een kwartier voor tijd kreeg Jerry uit het niets een gele kaart en mocht 10 minuten naar de kant. Zelfs met 10 man werd het spel gemaakt door DFC. wel moest keeper Murat een paar keer goed optreden om nog een tegentreffer te voorkomen. 3 minuten voor tijd was Het Damian die in een kluts de bal doortikte op Randy die de bal langs de keeper schoof. 1-2. De partijdige scheidsrechter liet 5 minuten doorspelen na 90 minuten. De mannen van DFC kwamen niet meer in gevaar. Sterker nog, het scheelde niet veel of het werd nog 1-3. een mooie voorzet van Dhishan werd door Daryll op de paal geschoten.

Volgende week zaterdag hervatten de mannen van DFC 4 de competitie met een uitwedstrijd tegen oranje wit.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com