DFC 3 verliest van koploper IFC

30 november 2016 1367x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 verliest van koploper IFC

Afgelopen zaterdag (26 november) stond voor DFC 3 de uitwedstrijd tegen koploper IFC 3 op het programma. In de openingsfase liet IFC zien waarom het bovenaan staat. De koploper begon agressief en zette vol druk op de verdediging van DFC. Na 10 minuten kwam IFC terecht op voorsprong, 1-0. Snel hierna kwam IFC op een 2-0 voorsprong. Na ongeveer een half uur spelen kreeg DFC meer grip en begon het onder de druk uit te voetballen. Op slag van rust was het Melvin Zimmerman die een voorzet van Cliften Sewpersad binnen kon koppen, 2-1.

Na rust kwam IFC door miscommunicatie in de defensie op 3-1 en was de wedstrijd gespeeld. DFC kwam via Melvin Zimmerman nog op 3-2 maar in de slotfase gooide IFC het duel op slot, 4-2.

Komende zaterdag speelt DFC 3 om half 3 een thuiswedstrijd tegen ZBC.

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com