DFC 3 speelt gelijk tegen Nieuw Lekkerland

18 november 2016 1202x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 speelt gelijk tegen Nieuw Lekkerland

Afgelopen zaterdag (12 november) speelde DFC 3 een thuiswedstrijd tegen Nieuw Lekkerland.

In de eerste helft creëerde geen  van beide partijen noemenswaardige kansen. In de tweede helft kwam Nieuw Lekkerland snel op voorsprong. Een vrije trap rond de middenlijn werd snel genomen en goed voorgegeven. De ervaren spits wist wel raad met deze voorzet en schoot fraai binnen, 0-1.

Na dit doelpunt ging DFC vol op jacht naar de gelijkmaker maar de bal wilde er niet in. Een kopbal van Robin Ramesar eindigde op de paal en een schot van Cliften Sewpersad eindigde op de lat. Tien minuten voor tijd werd het door Ivar Gemser toch 1-1.

Door dit gelijkspel mist DFC de aansluiting met de top van de ranglijst maar staat het na 8 wedstrijden nog wel op een keurige 5e plaats.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com