DFC 2 wint weer

27 november 2016 834x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 wint weer
DFC 2 wint weer

Frisse zaterdagmiddag met over het algemeen een heerlijk zonnetje wat doorkwam.
ASWH had vanaf minuut 1 het slimmere voetbal maar wist de kansen niet om te zetten in doelpunten.
Na ongeveer 25 minuten scoorde DFC dmv een counter uit het boekje. Afgeslagen aanval van ASWH waarbij Sedik een mooie lange bal achter de verdediging gooit van de tegenstanders. Bright Omorogbe gaat als een speer achter deze bal aan komt in het 16 mtr gebeid alleen de keeper nog maar tegen en rond koelbloedig af.
De rest van de wedstrijd heeft DFC gevochten als leeuwen en als een collectief team de 3 punten meegenomen naar Dordrecht.
In de tweede helft kreeg de spits van de ambachtenaren nog een mega kans maar schoot de bal snoeihard op de lat en na bijna 10 minuten extra speeltijd kwam het verlossende fluitsignaal van de scheidsrechter.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com