DFC 2 weet ook weer wat verliezen is

14 november 2016 828x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 weet ook weer wat verliezen is

Op een koude zaterdagmiddag werd om 12:00 uur de aftrap gegeven tussen DFC 2 en wieldrecht 4. Helaas was al snel te zien dat een aantal spelers hun voetbalkunsten deze nacht in de plaatselijke pub hadden achtergelaten. Binnen 10 minuten stond DFC dus al met 0-2 achter door een snelle counter en slordig balverlies. 
Pas vijf minuten later was er  een eerste aanvalsfeit van DFC dit door een goed schot van kusay. 
Helaas bleef het spel zeer ondermaats en greep de trainer al na 20 minuten in. Marc van Rooij kwam het veld in voor Ernst Busch. 
Helaas moest er al na weer 5 minuten verder weer gewisseld worden. Dit maal door een blessure van Sjors Kirchyunger en deze werd vervangen door Lars Wiegman. 
Na deze wissel kreeg DFC een heel klein beetje meer grip op
De wedstrijd en mede door een mooi doelpunt van Tim Huijbens (aan DFC zijde de man van de wedstrijd) . Deze schoot een afgeslagen voorzet knap vanaf 20 mtr met zijn linker in de verre hoek. 
Nu was de stand 1-2 en DFC kreeg hierdoor een klein beetje hoop een een resultaat. 
Deze hoop werd de das omgedaan door een  verschrikkelijk domme rode kaart van Anthony radjikoemar. Nu moest DFC de klus gaan klaren met nog maar 10 man en nog 5 minuten te gaan in de eerste helft. Gelukkig gingen we met 1-2 aan de thee. 
Na de aftrap in de 2de helft was het gelijk weer een goede aanval van wieldrecht, waarbij de spits alleen op onze keeper afging, maar tot geluk van DFC op de lat schoot. 
Toch ging DFC er nog eens achter staan en versierde uit een aantal aanvallen nog een paar vrije trappen. Tim met goede vrije trap die door de keeper van wieldrecht uit de kruising werd gehaald en na een uur voetballen kon Merijn Groesen helaas met zijn hoofd geen richting aan de bal geven en kopte helaas naast. 
Ook Kusay kreeg vanuit een vrije trap de bal niet in het net en weer redde de keeper van de tegenpartij de bal weer uit de kruising. 
Uiteindelijk viel helaas in de 77e minuut het doek en scoorde wieldrecht de 1-3. Uit een mislukte voorzet viel de bal gelukkig voor de voeten van iemand van wieldrecht en deze kon intikken.  Nog geen 5 minuten laten viel ook de 1-4 en was het alleen nog maar afwachten tot de scheidsrechter afblies. 
Al met al was deze zaterdag wieldrecht helaas een stuk gretiger en fitter dan DFC.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com