DFC 2 blijft ( gedeeld ) koploper

9 november 2016 918x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 2 blijft ( gedeeld ) koploper
DFC 2 blijft ( gedeeld ) koploper

De mannen van trainer Leon vd Sluijs ( foto ) blijven maar winnen. Afgelopen zaterdag moest ook Heerjansdam er aan geloven met maar liefst 3-8.

Het vele regen had het veld niet lekker bespeelbaar gemaakt , maar beide teams hadden daar last van. Het was DFC dat met enkel kunst en vliegwerk , maar vooral leuk voetbal , die er achteraf toch minder last van had en de kwaliteit in de score tot uiting liet komen.

De ingang van de nieuwe periode werd zodoende gelijk goed begonnen met een driepunter. as zaterdag spelen zij thuis tegen Wieldrecht , dus een beetje support voor dit goed voetballende team is zeker wel gewenst!!

Doelpuntenmakers : Garreth Gallagher 3 x , Mark Bok , Max Hartendorp , Sadik Karasahin , Tim Huibens , Keith Korteweg.

DFC blijft gedeeld koploper met 18 punten , hetzelfde aantal als Oranje Wit ( +1 wedstrijd ) en VVGZ ( + 2 wedstrijden ). Tegenstander Wieldrecht die zaterdag op bezoek komt bezet de vierde plaats met 17 punten , dus met recht een topper aan de Reeweg Oost.

En als volgende week ook nog de nieuwe teamfoto komt ( Martijn !!!)  kunnen we de mannen van DFC 2 ook zien bij het verslag en hoeven we niet elke keer tegen de trainer aan te kijken 🙂

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com