DFC 1 wint van Groot Ammers

8 november 2016 1100x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint van Groot Ammers
DFC 1 wint van Groot Ammers

Na het verlies van vorige week tegen Good Luck werd de basisopstelling op enkele plaatsen gewijzigd en debuteerde Joey Besemer in de basis bij DFC. DFC begon gretig aan het duel, had het beste van het spel en drukte Groot Ammers terug op eigen helft maar waar het zelf achterin stond als een huis, creëerde het zelf ook niet heel veel kansen. Maar na 25 minuten kwam de voorsprong toch, een zwabberen schot van de hardwerkende Sabit werd moeizaam door de keeper weggewerkt waardoor Rivolino er als de kippen bij kon zijn en de rebound tot doelpunt kon promoveren, 1-0 en dik verdiend. Er kwamen ook kansen op de 2-0 maar het vizier bij spits Robin stond niet op scherp vandaag, goede acties maar ontbrak in de afwerking. En waar men eigenlijk op de 2-0 zat te wachten werd het net voor rust bij een spaarzame uitbraak van Ammers ineens 1-1 en was de wedstrijd in de rust in evenwicht.. 2e helft nam DFC snel het initiatief weer en creëerde steeds meer kansen maar het doelpunt bleef uit waardoor het gevaar voor een tegengoal bleef bestaan want de voetbalwet als je zelf niet scoort, kennen we allemaal. Na een ongelukkige terugspeelbal kreeg Ammers zelfs de kans op een voorsprong maar de vrije trap van Ammers belandde via een DFC been op de lat.. Topscorer Dennis van de Heijden die vandaag op de bank begonnen was verving in de 65e minuut Rivolino en dat pakte goed uit.. Een lange bal viel achter de verdediging en Dennis was te snel voor alles en iedereen en maakte koelbloedig de 2-1.. Hierna volgen er nog enkele goede kansen tegen het leeg gestreden Ammers maar de trekker werd niet overgehaald waardoor het nog tot de laatste seconde spannend bleef. Maar nadat de goed leidende scheidsrechter Schlee voor het einde floot was iedereen er wel van overtuigd dat het een dikverdiende overwinning voor DFC was. Volgende week naar de koploper Willem 2 die zeker favoriet zijn, maar je weet het maar nooit… Uw verslaggever der DFC

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com