December actie bij DFC

18 november 2016 747x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor December actie bij DFC

leaflet_decemberactie_2016_v1_1

 

De gezelligste maand van het jaar komt er weer aan , en dat betekend lekker genieten van de luxe chocoladeletters , speculaasstaven , banketstaven , kerststollen en kerstkransen. En de allerlekkerste artikelen koopt U natuurlijk via DFC.

De beste kwaliteit voor een gunstige prijs. En de opbrengst komt volledig ten goede aan de jeugd van DFC.

Hoe werkt het ? vul bijgevoegde bestellijst in en lever deze in bij DFC. U kunt contant afrekenen. De door U bestelde producten worden afgeleverd of kunnen worden opgehaald bij DFC. De sint produkten van 1 tm 5 december en de kerst produkten van 15 tm 22 december.

Als dat niet smullen word in december !!

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com