Winst voor JO13-1

10 oktober 2016 1373x bekeken, 1 reactie »

Hatseflats…. weer 3 punten binnen gehaald! Ditmaal bij de uitwedstrijd tegen GSC/ODS. Ik vond het niet de beste wedstrijd van ons team wat ik dit seizoen heb gezien maar goed, de punten zijn weer binnen. Door de terugkeer van Tom was de opstelling dit maal iets veranderd en speelde Youri op het middenveld. In de eerste helft was, zoals we dat vaker zien, DFC overheersend. Na een prachtige actie van Zouhair, die vervolgens overspeelde op Noah die kon scoren, werd het 0-1. Het leek bijna 0-2 te worden door een schot van Youri maar die schampte net de paal. Uiteindelijk wist Delani er met een mooi doelpunt 0-2 van te maken voor de rust. Na de rust ging het eigenlijk op dezelfde voet verder. DFC overheerste, GSC/ODS heeft verschillende keren een schot op het doel gehad maar over het algemeen wist de verdediging, bestaande uit Roan, Tom, Ivo en Deven de aanvallen te pareren. Goed gedaan jongens, jullie hebben het prima gedaan!

Rond de 40ste minuut kreeg DFC een penalty en Stefan maakte er 0-3 van. Blijkbaar had de scheidsrechter het goed naar zijn zin want de 2e helft heeft uiteindelijk 44 minuten geduurd. Een geluk voor DFC, Deven kon in de extra speeltijd scoren, het werd 0-4! Het was een leuke wedstrijd die in een goede sfeer werd gespeeld. Onze mannen hebben geen tegendoelpunt gehad dus Lucas; dat wordt trakteren 🙂

1 reactie

  1. Lucas Rijnders 10 oktober 2016 om 19:24 -

    Ik trakteer graag 🙂

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com