Wedstrijd verslag DFC 4- Wieldrecht 7

15 oktober 2016 1202x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijd verslag DFC 4- Wieldrecht 7

Om 15.00 uur vandaag ( 15 okt) was het 7e te gast bij DFC.
Wieldrecht , koploper in de competitie, won vorige week met wel liefst 10-1 van Nieuw Lekkerland waar de mannen van DFC 4 een 0-0 wedstrijd speelde. Stand voorafgaand aan de wedstrijd. 1 Wieldrecht, 2 DFC. met 2 punten minder.
De eerste helft was vrijwel gelijk opgaand. een poging van Daryll werd knap gekeerd door de keeper. Voor de rest waren en niet echt bijzondere momenten.
De 2e helft ontpopte zich tot een hevige wedstrijd met veel overtredingen. in de 50e minuut kwam Bright na een actie van Dhishan alleen voor de keeper en kon beheerst de 1-0 aantekenen. 10 minuten later was Damian attent bij een bal die doorschoot. hij schoot de 2-0 in. Wieldrecht begonnen nu erg te drukken en het spel werd feller. Halverwege de 2e helft ( minuut 70) kwam Wieldrecht terug op 2-1 na een goede voorzet. kansen aan beide zijden werden niet benut. in de 80e minuut werd Bright, in de 16 meter gevloerd. de toegekende penaltie werd door Kevin feilloos afgerond. 3-1. DFC kwam hier na niet meer in problemen en speelde de wedstrijd uit. Door deze overwinning nemen de FRIENDS de koppositie over van Wieldrecht.
Volgende week spelen de mannen van het 4e een uitwedstrijd tegen EBOH 6.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com