Volop voetbal activiteiten tijdens herfst vakantie

11 oktober 2016 710x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Volop voetbal activiteiten tijdens herfst vakantie
Volop voetbal activiteiten tijdens herfst vakantie

Voor de jeugd is er tijdens de herfst vakantie volop te beleven op voetbal gebied. 

Van 17 t/m 19 oktober (herfstvakantie) organiseert VV Hardinxveld voor jongens én meisjes uit de regio drie superleuke voetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar zal drie dagen op en top genieten van heel veel voetbal en flink lachen met elkaar.

Ideaal voor drukke ouders
Voor ouders is het fijn dat de kinderen sportieve dagen beleven op het veilige complex van VV Hardinxveld. De trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen met compleet nieuwe techniekoefeningen topdagen te geven en optimaal te laten genieten bij de animatie tussendoor. Voetbal, plezier, leuke animatie, en vooral heel veel genieten.

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Iedereen kan meedoen bij VV Hardinxveld! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via de speciale link voor DFC want VOL is echt VOL!

 

Meisjes voetbal dag bij FC Dordrecht:

Op woensdag 19 oktober is er een speciale meisjes voetbal dag bij FC Dordrecht , waar DFC aan meewerkt.

Inlichtingen hierover zijn te verkrijgen bij het jeugdbestuur :  jeugdzakendfc@gmail.com

 

 

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com