Surifriends spelen uit bij en tegen EBOH 6

23 oktober 2016 1285x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Surifriends spelen uit bij en tegen EBOH 6

Afgelopen zaterdag ( 22 okt) stond de we uitwedstrijd tegen EBOH 6 op het programma. EBOH, vorig seizoen tot op de laatste dag in strijd voor het kampioenschap, zou dus best een taaie tegenstander kunnen zijn. Om 14.30 was de aftrap.
Al binnen 5 minuten kregen de FRIENDS een penalty na een overtreding op Mella. De toegekende strafschop werd door Kevin feilloos in geschoten. 0-1. gedurende de 1e helft kreeg het 4e genoeg kansen om de score uit te bouwen. (Daryll 2x alleen voor de keeper, Mella kopt over op de doellijn, Bangi onderuit gehaald in de 16 mtr) pas in de 40e minuut was het Jerry ( laatste man) die tot in de 16 van de tegenstander op de bal joeg. Dhishan kon de bal afpakken en direct Andy aanspelen, die meteen raak schoot. 0-2.
de 2e helft begon eigenlijk hetzelfde al de 1e helft. Lorenzo gooide in de 50e minuut de bal diep. Deze diepe bal werd zuiver ingekopt door een verdediger. Dit eigen doelpunt betekende meteen de 0-3. de kansen regende ook hier weer.( Daryll net over, en faalt ook weer alleen voor de keeper. Anthony mist voor open doel ) We werden ook zelf wat slordiger. In de 60e minuut was EBOH die terug kwam tot 1-3, na slecht uitverdedigen. In de 75e minuut was er een buitenspelval die niet goed sloot. 2-3. de spanning was terug. met kansen over en weer was het 5 minuten voor tijd was het Ule die keurig teruglegde op Andy, die meteen Anthony wegstuurde. Dit keer faalde Anthony niet en tekende de 2-4 aan. de wedstrijd was hierbij gespeeld.
Volgende week zaterdag treffen de FRIENDS de kampioen en bekerwinnaar van vorig jaar Rijsoord 11. deze uitwedstrijd begint om 14.30 u

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com