Nar Veure op Mexicaanse toer , Ole!!

24 oktober 2016 1232x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Nar Veure op Mexicaanse toer , Ole!!
Nar Veure op Mexicaanse toer , Ole!!

Zaterdag 26 november is het weer zo ver. Het carnavalsseizoen van Nar Veure gaat weer van start. Prins Krommediek en zijn volledige hofhouding worden dan geïnstalleerd. De carnavalsvereniging de Merwekrabbers zullen daar bij aanwezig zijn om onze prins te installeren. Laat u verrassen, het wordt een groep met een hoog DFC gehalte. Een keur aan kapellen en een DJ met een hoog feestgehalte zorgen voor de muzikale noot met een wervelend lichtspektakel. De avond zal volledig in Mexicaanse sfeer zijn. De zaal gaat open om 20.30 uur en de avond begint om 21.00 uur in de Nar Veureburcht aan het DFC-complex. Tot dan.

Voor meer informatie  www.narveure.nl

 

Fiesta Mexicana

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com