MP en kabouters showen hun kunsten

2 oktober 2016 1084x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MP en kabouters showen hun kunsten
MP en kabouters showen hun kunsten

Het was vandaag aan de Mini pupillen en de kabouters om hun kunsten te vertonen tijdens de reunie van Oud DFC. Ongeveer de helft van de MP en kabouters trotseerden het wisselvallige weer en stonden om 14.30 klaar op het hoofdveld. Klaar voor een voorwedstrijd.

Op het ene veld waren de MP bezig en het veld daarnaast was bestemd voor de kabouters. Op beide velden was goed te zien dat de trainingen hun vruchten gaan afwerpen. Zeker bij de MP waar trainer Michel en coach Jacco zelf aanwezig waren. Maar ook bij de kabouters is al veel verschil te zien met enkele weken geleden.

Vele opa’s en oma’s , maar ook vaders en moeders stonden te genieten van de kinderen. Maar ook het bestuur van DFC , Oud DFC , Raad van advies kwamen buiten langs de lijn kijken naar de allerjongste jeugd , want de jeugd heeft de toekomst. En zij zagen dat het met deze jeugd wel goedkomt. De oudere leden genoten ook zichtbaar , maar kozen wijselijk voor de warmte van de kantine om zo de toekomst te aanschouwen.

De MP en kabouters dronken na afloop nog gezamenlijk iets lekkers en de chips ging er ook wel in. En dat hadden zij zeker verdiend na vandaag. We mogen trots zijn op onze jongste jeugd.

Met dank aan Richard de Visser voor de foto’s vandaag.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com