Meidenvoetbaldag bij FC Dordrecht

21 oktober 2016 546x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Meidenvoetbaldag bij FC Dordrecht
Meidenvoetbaldag bij FC Dordrecht

Woensdag werd er door de gemeente Dordt een meidenvoetbaldag georganiseerd in het stadion van FC Dordt. Het doel was om meidenvoetbal te promoten. De 9 voetbalclubs uit Dordt hebben hier hun medewerking aan verleend. En dus ook DFC.

Als begeleiding voor DFC waren Alisha, Naomi, Max, Marco en Tim van de partij. Ze waren ingedeeld bij het onderdeel 4 x 4.
Maud en Daylana van de MO13 waren gezellig komen kijken met hun vriendinnen en hebben allerleinspelletjes kunnen doen deze dag. Waaronder penalty schieten tegen de keeper van FC Dordt, behendigheidsspel, voetvolley en nog veel meer.

Het was weer een leuke dag en gelukkig werkte het weer ook goed mee.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com