JO13-1 speelt top wedstrijd!

2 oktober 2016 1332x bekeken, 1 reactie »

DFC JO13-1 tegen Drechtstreek JO13-2, dat was wat er zaterdag op het programma stond. Wederom een wedstrijd in de vroege ochtend maar daar schenen onze mannen gelukkig geen last van te hebben. Daar waar de ouders eerst wat koffie nodig hadden eenmaal bij Papendrecht aangekomen, waren de spelers top fit. Toen ik de tegenstanders zag was het even slikken, er liepen jongens tussen die al een kop groter waren dan Youri, onze langste speler. Laat staan hoe de verhouding tot de andere spelers was! Ik moest denken aan wat Enso tijdens 1 van de eerste trainingen had gezegd tegen de spelers; jullie hebben veel kwaliteit maar fysiek kan het wel eens zwaar worden. Zou dit dan zo`n fysieke battle worden? Die overigens zonder trainer Enso gespeeld moest worden. Die was inspiratie aan het opdoen in Spanje waar hij een voetbalwedstrijd heeft bezocht :-).

Ik kan u vertellen dat het een behoorlijke battle was en waarbij DFC de sterkste is gebleken! Ze waren sneller, zaten er contstant kort op waardoor de tegenstanders weinig kans kregen en leken totaal niet onder de indruk van wat mijn zoon ” de eiffeltorens” noemde. In de eerste helft wist Delani zo`n minuut voor tijd te scoren met een prachtig doelpunt! Ondanks dat DFC domineerde in de eerste helft kwam het niet tot scoren, dit was dan toch de beloning op het harde werken. Helaas was er wat irritatie tussen wat spelers in die eerste helft maar blijkbaar hadden de trainers hier tijdens de rust de juiste dingen over gezegd, in de 2e helft was hier gelukkig geen sprake meer van. Maar Drechtstreek kwam ook sterker terug, dat was even wat minder. Het duurde dan ook niet lang of het tegendoelpunt kwam. Maar DFC gaf niet op! Deze wedstrijd kon gewonnen worden en dus gingen de spelers voor de winst. Ensar, die in topvorm was moest behoorlijk aan de bak maar samen met de verdedigers kon hij voorkomen dat er nog een doelpunt viel! Terwijl Quassim zijn kans schoon zag om er 1-2 van te maken. Zo`n 10 minuten voor tijd gingen wij langs de kant al op onze horloges kijken want Drechtstreek gaf niet op, wat zou het toch jammer zijn als het toch nog gelijk zou worden. Maar dat gebeurde niet, dus met 3 punten op zak en een big smile op het gezicht kwamen de spelers van het veld.
Beste spelers, het was een plezier om naar jullie te kijken. Veel succes volgende week en hou vooral jullie topvorm vast!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 5 oktober 2016 om 10:49 -

    Gefeliciteerd jongens!! Knap gedaan…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com