Halloween 2016 , het was nog lang onrustig…

29 oktober 2016 714x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Halloween 2016 , het was nog lang onrustig…
Halloween 2016 , het was nog lang onrustig…

Vrijdag avond , duisternis op het DFC complex. Griezelige geluiden en enge monsters. En onze jeugd moest over het complex om een route te volgen.Zal dat wel goed komen?? De opdrachten waren eng , en wat was dat onder het gordijn?? Waren het koeien hersenen die er lagen of gewoon darmen van een stieren monster??

En de papa’s moesten er ook aan geloven , want zij kwamen bij het kampvuur terug als mummies.  Eenmaal terug bij het kampvuur stonden er vieze spinnen gebakjes klaar , of waren ze toch wel lekker?? De marshmallows konden geroosterd worden.

Eind goed al goed , of waren er misschien toch kinderen opgegeten onderweg??  Voorlopig zijn ze allemaal weer terug gekomen maar of dat volgend jaar ook weer zo is ……

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com