DFC4 wint na 2x op achterstand te zijn gekomen van Papendrecht 6

5 oktober 2016 1097x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 wint na 2x op achterstand te zijn gekomen van Papendrecht 6

afgelopen zaterdag ( 1 oktober) stond de uitwedstrijd van DFC4 op het programma.

De wedstrijd begon een kwartier later, maar mocht de pret niet drukken. In het eerste kwartier kregen de mannen van het 4e tal van kansen die onbenut bleven. in de 20e minuut kwamen de Friends op achterstand (1-0), maar 5 minuten daarna was het eindelijk raak. Randy kon scoren op aangeven van Damian ( 1-1-). Na een halfuur wat het weer Papendrecht die op voorsprong kwam (2-1). Weer was het kort daarop Randy die de gelijkmaker scoorde, uit een vrijetrap van Jerry die niet goed verwerkt werd door de keeper (2-2). Dit was ook de ruststand.
Al na 5 minuten in de 2e helft zette Romeo de Friends op voorsprong (2-3) In de 70e minuut was het weer Randy die scoorde op aangeven van Dhishan (2-4). 4 minuten later was het Randy die aangaf op Kevin die voor de 2-5 zorgde. in de slotfase kwamen de Friends op 2-6. Djurmy ( kleinste man op het veld) scoorde koppend de corner van Andy binnen.
Na deze speelronde staan er 3 ploegen met 7 punten aan de leiding waaronder het 4e elftal. Op basis van doelsaldo zijn zij de koploper.
Zaterdag 8 okt. spelen de mannen van het 4e thuis tegen GSC/ODS. start om 14.30 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com