DFC JO17 start seizoen goed

10 oktober 2016 1191x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO17 start seizoen goed

De B-jeugd van DFC, tegenwoordig JO17 geheten, is het seizoen sportief gezien goed begonnen. JO17 1 won afgelopen zaterdag met 3-2 in een spannend duel van angstgegner GSC/ODS en JO17 2 wist tegen Drechtstreek thuis met 10-1 te winnen.

DFC JO17 was dit seizoen begonnen met een 8-0 overwinning bij Papendrecht JO17 2. Daarna speelde het 5-5 gelijk tegen het veel sterkere VVGZ, waarbij het tot een minuut voor tijd nog met 5-4 voor stond, na een 1-3 achterstand bij rust. De wedstrijd daarna tegen Dubbeldam eindigde in een bloedeloze 0-0. Omdat de teams in deze 2e klasse aan elkaar gewaagd zijn, staat DFC nu met 8 punten uit 4 duels op een tweede plaats achter koploper Rijsoord.

DFC JO17 2 is nog niet compleet en telt momenteel 9 of 10 spelers. Dankzij aanvulling uit de B1 komt het team toch tot mooie resultaten. De eerste wedstrijd tegen Pelikaan werd thuis met 8-3 gewonnen, maar dat team trok zich terug vanwege gebrek aan leiders, trainers en vlaggers. Een probleem dat ook bij JO17 2 van DFC speelt, maar dat tijdelijk opgelost wordt door de trainers en leiders van JO17 1.

Ook het tweede duel bij Oud-Alblas werd met 0-1 gewonnen, zodat JO17 2 met 6 punten uit twee duels nog ongeslagen is.

De vraag is alleen hoe lang deze situatie nog voortduurt. DFC heeft ouders van de spelers opgeroepen ook iets te doen voor het team van hun zoon, maar op 1 vader na die om de 2 weken kan vlaggen, heeft zich nog niemand gemeld.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com