DFC JO15-2 – Drechtstreek JO15-7 (beker): mooie plaatjes, moeilijk voetbal

29 oktober 2016 1671x bekeken, 1 reactie »

29 oktober 2016 DF JO15-2 – Drechtstreek JO15-7

Prachtige herfstomstandigheden vandaag, en langs de lijn is het druk en goed toeven. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: om een echte wedstrijd te hebben, moeten beide ploegen in staat zijn om te voetballen. Hoewel Drechtstreek haar best heeft gedaan, was het krachtsverschil veel te groot.

Positief is dat Kayo niet meer geblesseerd is, daarnaast is Job helaas ziek en Denilson afwezig. Max en Xander vallen in.

DFC begint zonder kracht en overtuiging aan de wedstrijd, waardoor deze te lang op 0-0 blijft staan. Na een kwartier heeft Julian (hij heeft vandaag het middenveld in zijn zak) een prachtige voorzet in petto, die slim door Marouane bij de eerste paal wordt ingetikt: 1-0. Eind van de eerste helft heeft Marouane een mooie soloactie, die eindigt bij spits Julian. Dit keer maakt Julian het goed af: 2-0.

Na rust speelt DFC beter, en als de bal uit een alternatieve corner voor de goal neerploft, is het Anouar die zijn eerste goal van het seizoen er in prikt: 3-0.

Nog iets later volgt er nog een goal uit een corner: Nick en Max staan klaar om in te koppen. De bal gaat voor Max langs, maar Nick kan de bal wel inkoppen. Via een verdediger landt de bal voor de voeten van Max, die niet nadenkt, maar schiet: 4-0. Het slotakkoord is voor Drechtstreek dat de eer redt: 4-1.

Zelfs op halve kracht bleek JO15-2 veel te sterk, waarbij goede optredens van Marciano en de jarige Dyron opvielen, en Luca met veel inzet het halve veld domineerde. Bij vlagen werd er echt mooi gecombineerd en slim gespeeld. Op naar de volgende ronde, gefeliciteerd jongens!

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 30 oktober 2016 om 11:44 -

    Gefeliciteerd jongens!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com