DFC JO13-1- De Zwerver JO13-1 : 1-1

16 oktober 2016 1084x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO13-1- De Zwerver JO13-1 : 1-1

Deze keer op donderdagavond ipv op zaterdagochtend werd de wedstrijd gespeeld. Voorafgaand aan de wedstrijd was de fitheid van de spelers getoetst door de trainer maar we hadden deze week wat pech! Drie spelers met een blessure maar gelukkig met een grote motivatie om toch te spelen. Helaas moesten we Ivo, onze sterke kracht in de verdediging, missen. Gelukkig wilde Marciano invallen want hij was hard nodig( bedankt Marciano)! Al snel werd namelijk duidelijk dat de Zwervers een pittige tegenstander was. Ze gingen er net zo vol in als wat we van onze spelers gewend zijn waardoor DFC het nodig balverlies moest incasseren. Het kon dan ook niet uitblijven, de Zwerver kon redelijk snel in de wedstrijd scoren. Gelukkig was er vlak voor rust een mogelijkheid voor Noah, om via een tegenstander, de gelijkmaker te maken. De 2e helft moest Tom opgeven en nam Youri zijn positie als laatste man over. DFC speelde in de 2e helft beter maar veel kans om op doel te schieten hadden ze niet. De Zwerver daar in tegen had meer kans maar Ensar was weer goed in vorm en de verdedigers hebben een goede prestatie geleverd. Dus al met al, terugkijkend op de wedstrijd mogen we blij zijn met een gelijkspel.
Beste spelers, hopelijk zijn jullie volgende week allemaal weer in topvorm en kunnen jullie weer knallen. Want al was de tegenstander pittig, jullie zijn in staat een beter resultaat weg te zetten!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com