DFC 3 wint opnieuw

16 oktober 2016 1236x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 wint opnieuw

Afgelopen zaterdag (15 oktober) stond voor DFC 3 de thuiswedstrijd tegen Heerjansdam 4 op het programma. Door wat verwarring over de aanvangstijd kwam DFC wat laat het veld op en begon het zonder een goede warming up aan de wedstrijd. Dit was na een half uur goed zichtbaar op het scorebord, 0-2.

De doelpunten van Heerjansdam waren twee mooi uitgevoerde aanvallen. Na de 0-2 had Heerjansdam nog een grote kans op de 0-3. Deze kans werd niet benut maar vanaf dit moment was DFC volledig bij de les. De druk op de defensie werd opgevoerd en in balbezit werd de vrije man snel gevonden. Op slag van rust maakte Melvin Zimmerman de aansluitingstreffer, 1-2.

Na rust ging DFC op zoek naar de gelijkmaker. Een kwartier voor tijd schatte Robin Ramesar een lange bal van Siegmund Sewpersad goed in een lepelde de bal over de doelman heen, 2-2. DFC bleef goed voetballen in ging op zoek naar de overwinning. Een goed genomen corner van Pierre Sendar werd door Marco van Woerkom binnen gekopt, 3-2. Mede door een goed keeperswerk van Cliften Sewpersad bleef deze uitslag op het scorebord staan.

Door deze overwinning neemt DFC de 4e plek in op de ranglijst. As zaterdag speelt het om 12:30 in Zwijndrecht tegen de nummer 5 ZBC.

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com