DFC 3 sluipt richting de top

24 oktober 2016 1181x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 sluipt richting de top

Afgelopen zaterdag (22 oktober) speelde DFC 3 een uitwedstrijd tegen ZBC 4. In de eerste helft verliep het spel van DFC 3 stroef. DFC had moeite om door de hechte verdediging van ZBC te komen en creëerde vrijwel geen mogelijkheden. Na een kwartier spelen maakte de spits van ZBC een fraai doelpunt waardoor ZBC met een 1-0 voorsprong de rust in ging.

In de rust werd het tactisch omgezet en ging DFC in een 4-3-3 formatie op zoek naar de overwinning. DFC creëerde na rust enorm veel kansen maar de doelman van ZBC bleek een ware sta in de weg. Een kwartier voor tijd kwam DFC eindelijk tot scoren. Maarten Zilverschoon leukte zijn rentree op met een fraaie treffer (geplaatst schot over de doelman). Tien minuten voor tijd was het wederom Zilverschoon. Een schot werd dusdanig van richting veranderd dat de doelman van ZBC er niet meer bij kon, 1-2. De verdediging van DFC werd nog onder druk gezet maar onder leiding van de geroutineerd spelende Arvind Ramesar werd verder gevaar voorkomen.

Door DFC overwinning sluipt DFC 3, na een slechte competitiestart, richting de gedeelde 2e plaats op de ranglijst. As zaterdag speelt DFC om half 1 een uitwedstrijd tegen Sliedrecht.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com