DFC 3 boekt eerste overwinning

5 oktober 2016 1279x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 3 boekt eerste overwinning

Na twee competitienederlagen op rij begon DFC 3 afgelopen zaterdag (1 oktober) aan de uitwedstrijd tegen ASWH 4. Tijdens de warming-up werd zichtbaar dat het een clash werd tussen twee uiterste. Het relatief oude maar geroutineerde DFC tegen het jonge ASWH.

In de eerste helft had DFC bij een 0-0 stand een penalty moeten krijgen maar de scheidsrechter kon de situatie niet goed waarnemen. Vlak na deze situatie kwam DFC op voorsprong door Cliften Sewpersad, 0-1. Op slag van rust kwam ASWH langszij, 1-1.

 

Na rust nam DFC het heft in handen maar kwam het toch op achterstand door een goed uitgevoerde counter, 2-1. Enkele minuten voor tijd maakte Cliften Sewpersad er 2-2 van. In de slotseconden kreeg DFC een vrije trap. Robin Ramesar nam plaats achter de bal, schoot de bal langs de muur maar de keeper kon ternauwernood redding brengen. In de rebound was het echter Arvind Ramesar die zeer alert was. Hij scoorde zijn eerste treffer in drie jaar en bezorgde hiermee DFC 3 de eerste driepunter van het seizoen.

Aanstaande zaterdag speelt DFC 3 om 14:30 een thuiswedstrijd tegen Pelikaan.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com