B jeugd blijft punten bij elkaar sprokkelen

22 oktober 2016 1596x bekeken, 1 reactie »

De JO17-1 en JO17-2 van DFC blijven punten pakken. De eerste keus wist de laatste twee wedstrijden thuis tegen IFC (3-0) en uit bij De Zwerver (2-3) te winnen. JO17-2 speelde uit bij Oranje Wit gelijk (3-3) en versloeg koploper Streefkerk thuis met 2-1.

Bij de JO17-1 blijken de tegenstanders aan elkaar gewaagd. Er wordt weinig ruimte weggegeven, het spel is hard en vaak worden wedstrijden op kracht gewonnen. Een paar goede aanvallen gaven de doorslag tegen IFC, terwijl DFC nauwelijks kansen weggaf. Na een 0-2 voorsprong bij De Zwerver sloeg de gemakzucht toe en kon de thuisploeg terugkomen. Zelfs na de beslissende 1-3 werd het door een aansluitingstreffer spannend in de laatste minuten, maar behield DFC zijn voorsprong.

JO17-2 is nog steeds niet compleet, zodat spelers van de JO17-1 de open plekken moeten invullen. Laatste man Danny moest zelfs keepen. Tegen Oranje Wit was het team duidelijk de mindere, maar desondanks kwam DFC tien minuten voor tijd op een 1-3 voorsprong. Die werd echter vlak voor tijd weggegeven. Tegen koploper Streefkerk begon DFC moeizaam, maar in de tweede helft werd de 0-1 achterstand weggewerkt en stelde het team de overwinning veilig.

 

 

1 reactie

  1. Jeugdcommissie 23 oktober 2016 om 13:58 -

    Gefeliciteerd jongens!! Jullie harde werken wordt beloond…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com