Volle winst voor de JO7-1 & JO7-2

24 september 2016 679x bekeken, 1 reactie »

Vandaag speelronde 2 voor onze jongst voetballende jeugd , nl JO7-1 & JO7-2. Waar we begin van de week dachten beide een thuiswedstrijd te spelen , was er halverwege de week een switch. JO7-1 speelde zoals gepland thuis tegen Groote Lindt , maar JO7-2 speelde uit tegen Alblasserdam.

Voor de JO7 was er afgelopen week een trainerswissel. Niet na ingrijpen van het bestuur , zoals in het betaalde voetbal vaak gebeurd na een teleurstellende reeks , maar gewoon omdat Dennis Vos vanwege werkzaamheden geen tijd meer heeft. Het is de TC gelukt om een tot op het bot gemotiveerd trio voor deze groep te zetten. Michel Dubbeldam , vader van Kenjaro en Tyago en zelf een rijk voetbal verleden , gaat samen met Raymond Westveer en zijn broer Colin de JO7 de fijne kneepjes van het vak leren. Raymond en Colin hebben zelf ook hun gehele voetbal leven bij DFC gespeeld vanaf de F jeugd en zij zijn nu weer terug op het veld als trainer.

Nadat beide JO7 verleden week hun debuut als voetballers maakten en helaas verloren , was er deze week duidelijk te zien dat de trainingen zijn vruchten af gaan werpen.

JO7-1 ging fel van start en wist met de rust al met 2-0 voor te staan. De limonade siroop werkte blijkbaar super , wat aan het einde van de wedstrijd stond er zelfs 5-0 voor DFC op het scorebord. De allereerste overwinning en dat al in de tweede speelronde , een geweldige prestatie van coach Jacco en zijn mannen.

JO7-2 speelde dus weer een uitwedstrijd. Helaas was de groep niet compleet door ziekte van Ewout. En ook al waren zij niet compleet , ook de JO7-2 wist te winnen. 7-3 winst , een geweldige uitslag.

 


1 reactie

  1. Jeugdcommissie 24 september 2016 om 19:28 -

    Goed gedaan jongens!! Gefeliciteerd…Michel, Raymon en Colin bedankt !!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com