Sta tafel niet bestand tegen verkeerd gebruik

12 september 2016 653x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Sta tafel niet bestand tegen verkeerd gebruik
Sta tafel niet bestand tegen verkeerd gebruik

Zoals de titel al vermeld , is de mooie sta tafel in de roodwite kleuren helaas vandaag weggehaald van ons mooie terras. Cor Rutten en Hans Raaijmakers , die hier vele uren werk aan hebben gespandeerd , konden niets anders dan de tafel weg te halen.Reden : de tafel is kapot gemaakt door “verkeerd ” gebruik.

Als DFC moeten we trots zijn dat we mensen als Cor en Hans hebben lopen , die ons complex schitterd opknappen. Hopenlijk zien de daders dit ook in nu en bieden zij hun excuses aan. Nog mooier zal het zijn als de daders zelf de tafel komen opknappen , maar die kans zal wel heel klein zijn.

DFC-ers , wees trots op je complex en hou het heel , dit doe je thuis toch ook niet !!!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com