JO7-2 ook begonnen

17 september 2016 805x bekeken, 1 reactie »
JO7-2 ook begonnen

Zaterdag 17 september , 13.15 uur !!  Ook voor de JO7-2 was dit de datum om naar uit te kijken. want net als de JO7-1 speelde zij ook vandaag hun allereerste wedstrijd. Alleen moesten zij helemaal naar Drechtstreek. Maar ze mochten dan wel weer uitslapen , dus super fit stonden zij klaar voor hun partij.

Langs het veld was het super druk , want iedereen wou dit meemaken natuurlijk. DFC was ruim in de meerderheid met het publiek en dit gaf de spelers een goed gevoel.

Leider Ilhan was er klaar voor om zijn spelers Mehmet , Yoliza , Ryan , Mert , Nigel en Ewout te helpen. En met zoals alles , geld hier ook : alle begin is moeilijk. Het goede nieuws is dat DFC 6 x wist te scoren , het slechte nieuws is dat Drechtstreek 11 x wist te scoren. Maar het plezier dat ze gescoord hadden was veel belangrijker.

De komende weken word er volop getraind , volgende week komt U toch ook kijken om 9 uur bij DFC ?? 
1 reactie

  1. Jeugdcommissie 18 september 2016 om 11:34 -

    Jullie 1e wedstrijd en wat een leuke foto’s. Ilhan bedankt. We komen bij jullie volgende wedstrijd zeker even kijken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com