JO7-1 speelt hun allereerste wedstrijd.

17 september 2016 2064x bekeken, 1 reactie »
JO7-1 speelt hun allereerste wedstrijd.

Zaterdag 17 september 2016 , 09.00 uur !!! Voor 5 stoere jongens een datum om nooit meer te vergeten. Maanden hebben zij hier naar uit gekeken , vanaf de Super Sunday in maart was voor deze 5 jongens maar 1 ding belangrijk, deze dag. De dag van hun allereerste wedstrijd ooit. En vandaag was die dag. Thuis tegen Pelikaan.

Papa’s en mama’s , opa’s en oma’s en nog veel meer publiek kwam kijken. Om 9 uur ging de bal rollen. Leider Jacco coacht de spelers Kenjaro , Tyago , Everich , Darley en Stijn.

Dat het nog even onwennig is , ach dat maakt niet zoveel uit. En de uitslag ( 2-8 verlies ) is ook nog niet zo belangrijk. Het plezier dat zij vandaag hadden is belangrijker. Coach Jacco weet de jongens te motiveren en er word zelfs 2 x gescoord door DFC . De komende weken gaat er gewoon hard getraind worden en dan kom die eerste zege er ook wel aan , dat weet ik wel zeker.

Dus alle DFC-ers volgende week vroeg het bed uit , want om 09.00 uur spelen deze kanjers volgende week weer thuis , tegelijk met de JO7-2.  U komt ze volgende week toch wel aanmoedigen ??
1 reactie

  1. Jeugdcommissie 18 september 2016 om 11:22 -

    Jullie eerste wedstrijd en wat een leuke foto’s….Jacco bedankt. En volgende week komen we zeker kijken.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com