JO13-1 knalt het seizoen in!

3 september 2016 873x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 knalt het seizoen in!

Inmiddels maak ik al een aantal seizoenen wedstrijdverslagen van het team waar mijn zoon in speelt. Met veel plezier, al moet ik eerlijkheidshalve zeggen dat het verloop van een wedstrijd bepalend is voor het plezier wat ik aan het schrijven beleef. Ik kan u verzekeren dat ik deze keer met een big smile aan het tikken ben! Want wat een top wedstrijd heeft het nieuwe JO13-1 elftal gespeeld. Vandaag speelde zij de eerste wedstrijd voor de KNVB beker, thuis tegen Kozakken Boys JO13-2. Helaas zonder Tom die tijdens de training zijn pols heeft gebroken maar de overige spelers waren van de partij. De wedstrijd was amper begonnen toen Noah kon scoren. De eerste helft was DFC veel meer in bal bezit en creëerde verschillende kansen. Stefan kon nog een keer scoren en met 2-0 gingen we uiteindelijk de rust in. Na de rust gingen de mannen los, het werd 9-0! Aanvallen werden mooi opgebouwd, de achterhoede stond als een huis en we hebben prachtige acties en doelpunten gezien. Jeremy heeft een hattrick gescoord in zijn eerste wedstrijd bij DFC en ook Quassim en Sydney konden scoren. Mooi gedaan, waarbij ik graag wil benoemen dat er gescoord kon worden omdat de spelers met elkaar kansen kon creëren. Kortom, een prachtige teamprestatie en een mooi begin van het seizoen. Veel succes mannen volgende week bij de volgende wedstrijd voor de beker!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com