JO13-1 speelt 2e competitiewedstrijd

25 september 2016 617x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor JO13-1 speelt 2e competitiewedstrijd

De wekker ging zaterdag weer vroeg want 8.30 uur stond de wedstrijd op het programma van onze jongens tegen ASWH uit. Net als vorige week bij Oranje Wit ging het gelijk op. Blijkbaar waren onze spelers op tijd naar bed gegaan want ze waren vanaf het eerste moment actief. Dit ging echter ook op voor de tegenstanders dus de eerste helft bleef het 0-0.In de 2e helft kon Alexandre zijn eerste doelpunt maken in deze competitie. Met een prachtig afstandsschot kon hij er 0-1 van maken. ASWH maakte gelijk, waarna Noah er met ook al zo`n mooi afstandsschot, 1-2 van maakte. Met een lucky goal voor ASWH werd het uiteindelijk 2-2. Het was een leuke wedstrijd om te zien, waarbij DFC hard gewerkt heeft en de nodige kansen heeft weten te creëren. Deze keer lukte het niet om te winnen maar volgende week gaan we er weer voor! Goed gedaan mannen!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com