JO13-1 pakt 3 punten bij Oranje Wit

18 september 2016 970x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag heeft JO13-1 hun eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen Oranje Wit JO13-2. Vorige week waren onze mannen nog niet helemaal bij de les tijdens het eerste kwartier van de wedstrijd maar daar was zaterdag geen sprake van! Vanaf de eerste minuut waren de mannen scherp, net als Oranje Wit overigens. Na 20 minuten kon Noah een mooie voorzet geven aan Quassim die met een kopbal kon scoren, 0-1 voor DFC! De teams waren aan elkaar gewaagd, maar DFC wist nog een kans te creëren. Quassim gaf de assist en Noah kon er met een prachtig afstandsschot 0-2 van maken. Net voor rust schoot een speler van Oranje Wit op de lat, DFC kwam hierbij goed weg. Oranje Wit zette nog een keer goed de aanval in maar Ensar wist met een prachtige redding de 0 te behouden tot de rust. Het was hard werken dus de rust was welkom!
Net na rust had DFC de kans op 0-3 maar Youri, kopte helaas net over. Zo waren er tijdens de wedstrijd aan beide kanten nog wat kansen maar na zo`n 5 minuten in de 2 helft kan Oranje Wit scoren. DFC leek even in te kakken maar onder aanmoediging van de coaches herpakt DFC zich en weet Noah er 1-3 van te maken. Wat een strijd en wat een spanning! Oranje Wit maakt er met een prachtig afstandsschot 2-3 van en blijft aanvallen. Het was echt spannend! De verdediging van DFC heeft hard gewerkt om de winst te behouden, Ensar heeft top gekeept, vanuit het middenveld zijn er kansen gecreëerd en de aanvallers hebben hun kansen gepakt. Maar het ging niet vanzelf, er moest hard gewerkt worden. Oranje Wit heeft het DFC niet gemakkelijk gemaakt, met verhitte hoofden kwamen de spelers dan ook van het veld af. Het is de spelers dan ook wel duidelijk geworden dat ze echt aan de bak moeten dit seizoen! Top gedaan mannen, succes volgende week!


1 reactie

  1. Jeugdcommissie 18 september 2016 om 23:09 -

    Gefeliciteerd jongens!! De eerste 3 punten zijn binnen…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com