Hoe is het nu met….. Ron Vugts

12 september 2016 1223x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Hoe is het nu met….. Ron Vugts
Hoe is het nu met….. Ron Vugts

dfc2

Naam:   Ron Vugts
Leeftijd :   47 jaar
Welke periode heb je bij DFC gespeeld ?

*1975 tot 2001
Welke positie heb je altijd gevoetbald ?

*Ik ben altijd keeper geweest.
Hoe ben je bij DFC terecht gekomen?

*Ik ben bij DFC terecht gekomen door mijn vader omdat hij ook altijd bij DFC heeft gespeeld.
Weet je jouw teamgenoten en trainers nog van vroeger ?

*Als trainers herinner ik mij nog: Cees van der Sluis, Frans Struis, Geug Leijdsman, Eddy Treijtel en mijn keeperstrainer Geug Leendertse. Teamgenoten zijn er teveel om op te noemen maar John Luijten, Gerard Fransen, Arnold Versteeg, Hans Boogert, Michael van Maalsen, Peter Heijstek, Ronald van Pelt en niet te vergeten Michel van Haaren waar ik vaak mee ben opgetrokken omdat we samen ook een hele tijd de keepers waren in de selectie van DFC.
Heb je nog wel eens contact met oud teamgenoten ?

*Ik heb nog regelmatig contact met Peter Heijstek, is ook mijn zwager, en verder spreek ik John Luijten en Michel van Haaren nog weleens. Maar tegenwoordig via social media komen er weer steeds meer contacten tot stand en is het leuk om op deze manier nog alle mensen van DFC te volgen.
Wat zijn jouw leukste herinneringen aan DFC?

*Mijn leukste herinneringen aan DFC zijn er aardig wat. In mijn jeugdperiode zijn dat de winterspelen die altijd gehouden werden tijdens de winterstop en dan keek je altijd uit naar de prijsuitreiking want dan kwam er altijd een speler uit het betaalde voetbal de prijzen uitreiken. Ook de vele paaskampen vond ik leuk om mee te maken en die zijn er voor de huidige jeugd gelukkig ook nog. In mijn seniorentijd zijn de leukste herinneringen toch wel de trainingskampen die we met de selectie hadden en de kampioenschappen die we behaald hebben want dat beseffen heel veel mensen niet dat dat iets is dat je nooit meer vergeet en dat je dat niet al te vaak meemaakt.
Doe je nu nog wat in de voetballerij ?

*Ik ben op dit moment keeperstrainer bij FC Binnenmaas waar ik samen met andere trainers de jeugdkeepers train. Voor de rest doe ik niks in de voetballerij omdat er veel van mijn tijd gaat zitten in mijn 2 zoons die in de jeugdopleiding o15 en o10 bij Excelsior Rotterdam spelen en die voetballen landelijk.
Hoe volg je DFC nu nog en kom je nog wel eens bij DFC ?

*DFC volg ik nog via de website en de uitslagen via voetbal.nl. Ik kom zelf bijna niet meer bij DFC maar dat heeft ook te maken dat mijn kinderen hier niet voetballen en dan verwatert het contact maar nogmaals, ik blijf via social media aardig op de hoogte van alles en iedereen bij DFC.
Is er iemand die je graag in deze rubriek ziet ?

*Ik zou graag Michel van Haaren uitnodigen voor deze rubriek.

dfc dfc1


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com