Heeft u hart voor DFC?

7 september 2016 706x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Heeft u hart voor DFC?
Heeft u hart voor DFC?

Als voetballer of betrokkene bij DFC  weet u dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Als jeugdleider, als trainer, in de kantine of in een bestuursfunctie… op tal van andere manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen sporten.

Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het goed met onze club. Zo goed zelfs, dat het aantal leden het laatste jaar groeit. Dat is natuurlijk prachtig. Maar meer leden betekent ook: meer teams, meer taken en dus ook: meer vrijwilligers nodig.

Heeft u hart voor DFC?
Daarom doen we een beroep op u als ouder, senior lid of vriend van de club. Vindt u het ook belangrijk dat DFC blijft bestaan voor alle kinderen die willen voetballen? Heeft u ook hart voor onze club? Meldt u dan aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via de leider of trainer van het team of via het e-mailadres van de vereniging: jeugdzakendfc@gmail.com

Wij zoeken met name een trainer en begeleider voor de JO17-2. Begeleider voor de JO13-2. En versterking voor de kleinste jeugd, mini pupillen en kabouters. Tevens kunnen onze meidenteams ook nog versterking gebruiken. Of vindt u het leuk om coördinator te zijn van de jongere of de oudere jeugd. 

U heeft weinig tijd? Geen probleem. Met een uur per week zijn we al geholpen. Geeft u zich daarom vandaag nog op als vrijwilliger.

Samen houden we onze vereniging sterk!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com