DFC4 speelt onterecht gelijk

25 september 2016 1068x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC4 speelt onterecht gelijk

Vandaag 24 september stonden de mannen van het 4e team voor hun 2e competitie wedstrijd. Tegenstander was Dubbeldam 3 binnen 15 minuten hadden de FRIENDS al 2 opgelegde kansen, die niet benut werden. Na een halfuur spelen kwam Dubbeldam op een 0-1 voorsprong. Door een paar misverstanden kwam de bal bij een tegenstander die uithaalde. De bal ging via de paal het doel in. Het spel van het 4e was rommelig en onverzorgd.
In de 2e helft hebben we de puntjes op de i gezet. het spel zag er nu beter uit. De kansen kwamen maar de doelpunten bleven uit. na 25 minuten was het Kevin die uitbrak tot de achterlijn. hij speelde de bal zuiver op de inlopende Ule. Deze hoefde alleen tegen de bal aan te lopen. 1-1, de verdiende gelijkmaker. een paar minuten later was het Dennis die de bal op het hoofd van wederom Ule plaatst. Zijn inzet ging net naast. er kwamen nog een paar kansen voor Damian en Daryll, maar er werd niet meer gescoord. Keeper Melvin had op het einde van de wedstrijd nog een fabelachtig redding in huis.

volgende week speelt het 4e team uit bij Papendrecht. tijd 14.30 uur

 

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com