DFC JO13-1 toont karakter!

11 september 2016 967x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC JO13-1 toont karakter!

Na een prachtige start vorige week stond deze week de 2e bekerwedstrijd voor DFC JO13-1 op het programma, uit tegen Altena. Ouders en spelers moesten vroeg uit de veren want het was 7.45 uur verzamelen. Maar goed, zoals Enso zegt; dan hebben we nog iets aan onze dag :-). Om 8.45 uur gingen de mannen het veld op, zonder Tom en Deven maar met hulp van Marciano ( bedankt Marciano voor het meedoen!). Al snel bleek dat het een andere wedstrijd zou worden als vorige week want na zo`n 15 minuten stond DFC met 2-0 achter. Dat was even schrikken maar DFC toonde karakter en strijdlust. Na een assist van Noah kon Zouhair scoren via de rug van een speler van Altena. En er volgde nog een doelpunt nadat Delani met een mooie actie een verdediger passeerde en Stefan met zijn knie kon scoren! Met 2-2 ging DFC de rust in. In de tweede helft was DFC overheersend en liet mooi voetbal zien. Het lukte niet meer om te scoren maar complimenten aan het team voor de manier waarop ze de wedstrijd gespeeld hebben. Deze week was de tegenstand behoorlijk pittig dus beste spelers, top gedaan!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com