DFC blijft winnen , ook Noordeloos word verslagen.

24 september 2016 1227x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC blijft winnen , ook Noordeloos word verslagen.
DFC blijft winnen , ook Noordeloos word verslagen.

DFC speelde vandaag een uit wedstrijd tegen Noordeloos, in de wetenschap dat er in de competitie nog geen punt is verspeeld. Ook vandaag tegen Noordeloos werden er weer 3 punten aan het totaal toegevoegd , 2-4

DFC was vanaf het begin van de wedstrijd gevaarlijk en werd na 10 minuten nog beter in het zadel geholpen. Een doorgebroken speler aan DFC zijde werd neergehaald wat resulteerde in een rode kaart voor Noordeloos en een strafschop voor DFC.  Dennis vd Heiden is de man die hier wel raad mee weet en scoorde de 0-1. Het restant van de eerste helft kenmerkte zich door kans op kans voor DFC. Des te groter was de desillusie toen er onverwachts de 1-1 vanuit het niets viel. Een afstandsschot viel in het net. Noordeloos kreeg zelfs de kansen op een voorsprong , maar Mark Bot wist voor rust de 1-2 te noteren.

Na rust was DFC nadrukkelijk op zoek naar de 1-3 en had daar ook zeker de meeste recht op. Na ongeveer een kwartier in de tweede helft werd ook de 1-3 gevonden door Rivalhino.  DFC kreeg vele kansen om het duel daadwerkelijk in het slot te gooien maar liet Noordeloos toch terug komen naar 2-3 en maakte het zichzelf nog enigszins moeilijk.Mark Bot maakte aan alle onzekerheid een einde door de 2-4 te scoren en de wedstrijd definitief binnen te halen.

Trainer Danny Slegers keek met een tevreden gevoel terug op deze wedstrijd. De eerste gele kaart van het seizoen bij DFC was voor Mark Jongeneel , hetgeen hem een krat bier kostte waarvan de groep gretig gebruik maakte.

Deze week word er toegewerkt naar de topper thuis tegen TSVV Merlijn. Zaterdag ontvang DFC de koploper met 10 punten uit 4 wedstrijden. TSVV Merlijn speelde vandaag gelijk.  DFC gaat de wedstrijd tegemoet met een volle 100 % score in punten 9 uit 3.

Een topper aan de Reeweg Oost , welke de volle steun van het rood witte thuispubliek verdiend.

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com