DFC behoud maximale score

17 september 2016 1356x bekeken, 1 reactie »
DFC behoud maximale score

Het is DFC gelukt om ook na deze speelronde het maximaal aantal punten te bezitten. Peursum moest er ook aan geloven en werd met 2-0 verslagen.

DFC tegen Peursum betekende ook de tijdelijke terugkeer aan de Reeweg Oost van trainer Rob Fluijt. Rob is tegenwoordig trainer van Peursum maar heeft in het verleden een belangrijke rol vervuld in de jeugd opleiding van onze club. De huidige jeugd van onze club laat ook al van zich horen. Doelman Tim in t Veld van JO17-1 is per direct de vaste stand in onder de lat in geval van blessures of schorsingen.

De wedstrijd was eigenlijk de gehele 90 minuten volledig onder controle door de rood witte thuis brigade. DFC legde Peursum zijn wil op en de tegenstander kon daar eigenlijk niets tegen inbrengen. Het was dan ook DFC dat volkomen terecht in de eerste helft op voorsprong kwam door een doelpunt van Dennis vd Heiden. Dit was ook gelijk de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde beeld en het was wachten op een treffer van DFC. Die kans was er door een strafschop van Dennis vd Heiden , maar helaas werd deze gemist. Vlak voor het einde van de wedstrijd was er , net als 2 weken geleden , de late treffer van Wesley Hoving om de boel definitief op slot te gooien , 2-0 en de 3 punten waren binnen.

DFC liet het echter na om een grotere uitslag te noteren. Na een uiterst positief interview in de voetbal krant afgelopen week van Merijn van Groessen , waarin hij het klimaat binnen DFC als ouderwets gezellig en goed georganiseerd bestempelde , was hij vandaag zonder twijfel de man of the match.


1 reactie

  1. Jeugdcommissie 17 september 2016 om 22:23 -

    Succes Tim als 2e keeper van het 1e…

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com