DFC 4- Drechtstreek 6

13 september 2016 792x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 4- Drechtstreek 6

Zaterdag 10 september 2016.
DFC 4 stond om 14.30 uur klaar voor de laatste bekerwedstrijd in de poule. Tegenstander Drechtstreek had voorafgaand aan de wedstrijd net zoveel punten als het 4e elftal, namelijk 6 punten uit 2 wedstrijden. Alleen het doelsaldo van DFC was een stuk beter. ( + 15 t.o. +9 ) we wisten wat we moesten doen.
wedstrijd verloop
We begonnen sterk aan de wedstrijd. al in de eerste minute kregen we goed kansen op de score te openen. toch duurde het tot de 16e minuut toen Johnny binnen de 16 meter werd gevloerd. De toegekende strafschop werd feilloos door Andy verzilverd. 1-0. In de 35e minuut zette Brian goed door op een diepe bal. zijn voorzet met rechts (!) werd door Damian met het hoofd (!) voor het doel gebracht waar Dhishan simpel de 2-0 kon binnenschieten. Dit was ook meteen de ruststand.
De 2e helft was amper begonnen of invallen Daryll tekende de 3-0 aan na een individuele actie. 5 minuten na de 3-0 kreeg Drechtstreek een vrijetrap op de middellijn. De lange hoge bal zeilde over iedereen heen…inclusief onze keeper. ( 1e tegengoal dit seizoen). 3-1. gedurende de 2e helft waren er nog vele kansen voor DFC 4. 5 minuten voor tijd kon wederom Daryll juichen. Op een diepe bal van Patrick kon hij de 4-1 op het scorebord krijgen.
Met deze 4-1 overwinning plaats DFC4 zich dus voor de knock-out fase van de KNVB beker.
Zaterdag 17 sept speelt DFC 4 zijn 1e competitie wedstrijd om 12.15 uit tegen streefkerk 4.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com