DFC 4 begint goed aan de competitie.

17 september 2016 1428x bekeken, 1 reactie »

Afgelopen zaterdag 23 september stonden de spelers van DFC 4 klaar voor hun 1e competitie wedstrijd.
Om 12.15 begon de wedstrijd uit bij en tegen Streefkerk 4.

Als snel in de eerste helft kregen we kansen. Een schot van Daryll eindigde op de paal. In de 20e minuut werd Daryll vanaf het middenveld aangespeelt door Dhishan. Daryll kreeg de ruimte en kon vanaf de 16 meterlijn hard uithalen. 0-1. 4 minuten later was het Patrick die een lange diepe bal gaf op Daryll. een prima aanname en de rustige lob die volgde was goed voor de 0-2. Weer 4 minuten daarna geloofde Daryll in een afgeslagen bal. na een flinke sprint kon hij de bal binnenhouden, omspeelde de tegenstander en liep alleen op de keeper af. zijn schot was onhoudbaar. Daryll tekende voor zijn zuivere hattrick. 0-3. een paar minuten voor rust scoorde Randy na een goede aanname, maar werd afgefloten wegens hands.

De 2e helft was amper 2 minuten oud toen Brian op links goed doorging. Zijn perfecte voorzet werd door Daryll aangenomen en meteen via de binnenkant paal ingeschoten. 0-4. In de 15e minuut was het Dhishan die Randy wegstuurde. Ook zijn schot ging via de binnenkant paal het doel in. 0-5. 5 minuten na de 0-5 was het Dhishan die er 0-6 van maakte. Na een goed genomen vrijetrap van Melvin kon hij helemaal vrij voor de keeper inkoppen. In de echt allerlaatste minuut van de wedstrijd kon streefkerk de eer redden door de 1-6 in te schieten.

Volgende wedstrijd is zaterdag a.s. om 14.30 uur thuis tegen het 3e elftal van Dubbeldam.

 

 

 


1 reactie

  1. Martin Stolk 18 september 2016 om 10:51 -

    Beste allemaal, natuurlijk moet de speeldatum 17 september zijn en geen 23 sept. sorry voor deze fout.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com