Algemene leden vergadering

26 september 2016 681x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Algemene leden vergadering
Algemene leden vergadering

Tijdens de algemene leden vergadering opende Ad Heijsman namens de raad van advies de vergadering. Ad kon mededelen dat er 40 leden aanwezig waren en de vergadering rechtsgeldig was om beslissingen te nemen.

Het gaat redelijk goed met onze club. We hebben de doelstelling om  door te groeien naar de derde klasse. Het bestuur en raad van advies staat volledig achter deze doelstelling.

De leden groei is een positieve ontwikkeling binnen onze club. We zijn inmiddels gegroeid van 400 leden naar 472 en hopen op korte termijn door te groeien naar de 500 leden.

Uiteraard zijn er ook altijd verbeterpunten. Zo zijn er altijd meer vrijwilligers welkom om bv de wedstrijden te fluiten of de bar/keuken bezetting in te vullen.

Ad Heijsman doe een dringend beroep aan alle leden. De vrijwilligers die altijd klaar staan voor de club en bijna dag en nacht bezig zijn , willen na een lange week van regelen ook graag op zaterdag middag kunnen genieten bij een wedstrijd van het eerste elftal. Als U op of aanmerkingen heeft ,of verbeterpunten  , spreek deze mensen dan aub niet op die zaterdag middag aan. Zij verdienen ook hun moment om te genieten op hun club. Schrijf uw punten op en maak deze bespreekbaar op een maandag of donderdag en bij de juiste commissie. Uiteraard krijgen uw punten de volledige aandacht van het bestuur.

Arie Delmotte praat de vergadering bij over de stand van zaken mbt de selectie. Wij hebben als DFC een nieuwe start gemaakt op het sportieve vlak. Niet alleen heeft de selectie een kwantitatieve maar vooral ook kwalitatieve impuls gekregen. Belangrijk hierin is ons tweede elftal. Dit selectie team heeft sinds jaren een vaste trainer in de vorm van Leon vd Sluijs en dat werpt zijn vruchten af.Ons eerste elftal draait goed , en dat is volledig de verdienste van trainer Danny Slegers met zijn staf. In de winterstop zal een trainingskamp worden belegd in Groningen.

Annemiek geeft de stand van zaken door mbt de jeugd. Zij blikt kort terug op de periode vanaf deze zomerstop tot heden. Positief zijn de vele nieuwe jeugdleden , met name de kabouters en Mini Pupillen. Coordinator Arno van Wijnen van deze groep verwelkomt vele nieuwe kabouters en MP , met als resultaat dat er nu twee MP teams actief zijn en na de winterstop een nieuw F team.De TC jeugd is uitgebreid met Jeroen van Wijnen , en vormt nu samen met Hans Boogert en Bert Huijbens de TC jeugd. Mei 2017 zal er sinds lange tijd weer een jeugd toernooi , ABC jeugdtoernooi , worden georganiseerd voor alle jeugdteams bij DFC. Gezocht word nog naar een nieuwe jeugd coordinator en een trainer voor de JO17-2. Binnnkort verschijnt de jeugd activiteiten kalender weer.

Henri Verstegen kaart namens de kantine commissie nogmaals het belang aan voor vrijwilligers in de keuken en achter de bar.

Rondvraag :

Ger Husen vraagt of er nog een wedstrijd word gespeeld vooraf gaand aan de reunie van as zondag. De jongste jeugd van DFC , te weten de MP en Kabouters gaan zich presenteren aan de club.

Cees Schriek vraagt wie de taak van jeugdvoorzitter gaat vervullen nu Annemiek de nieuwe voorzitter van DFC word. Deze taak zal worden overgenomen door Angelique de Geus met assistentie van Eveline in ’t Veld

Ad Heijsman benadrukt het blije gevoel om op dit moment DFC-er te zijn , met zoveel positieve ontwikkelingen. Hij bedankt Cees Schriek voor zijn inzet voor een nieuw biljart laken.

De nieuwe voorzitter Annemiek Gottschalk bedankt een ieder voor zijn aanwezigheid.

 

 

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com