Selectie werkt aan conditie

4 augustus 2016 1109x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selectie werkt aan conditie
Selectie werkt aan conditie

De zweet druppels vloeiden rijkelijk vandaag , want het was conditie dag. Keeperstrainer Mark Gallagher hanteerde de zweep en de selectie moest er aan geloven. Onder toeziend oog van Leon vd Sluijs , die de groep uitgebreid analyseerde , werkte de groep een pittige zware conditie training af. Het eerste uur lagen de ballen werkloos te wachten tot er tegen aan werd geschopt. Slechts een aanwezige kabouter die de training kwam bekijken maakte gretig gebruik van de ballen. De rest van het veld kon hier slechts alleen naar kijken.

Langzaam aan word er dus naar de start van de competitie en beker toegewerkt , as zaterdag zal de selectie een onderlinge wedstrijd afwerken.Conditioneel is de eerste stap gezet op weg naar succes.  

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com