DFC- ABC Den Hartog Toernooi 2016

16 augustus 2016 977x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC- ABC Den Hartog Toernooi 2016

Het was er even bij ingeschoten de laatste jaren maar dit jaar stond er weer een heel mooi eigen DFC toernooi voor de deur met als deelnemers Dubbeldam za., GSC/ODS  & Oranje Wit 2. De omlijsting van het speelweekend zal verder ingevuld worden door onze nieuwe hoofdsponsor ABC Den Hartog waarvoor nogmaals dank! Maar uiteraard stond het voetballen voorop en moest er gespeeld worden alvorens te genieten van de randzaken. DFC speelde zijn eerste wedstrijd tegen competitiegenoot GSC/ODS en Oranje Wit nam het op tegen de zaterdagtak van Dubbeldam die eveneens bij DFC in de competitie zit. Dubbeldam won zijn wedstrijd tegen Oranje Wit met 5-3 waarna DFC in actie kwam tegen GSC/ODS. Deze wedstrijd eindigde in een 4-4 eindstand die vanwege het uitvallen van een gedeelte van het licht iets eerder stopte en beslist moest worden door het nemen van strafschoppen.

DFC deed dat iets beter dan GSC/ODS waardoor het gelukkig op zaterdag de finale op het eigen toernooi mocht gaan spelen tegen Dubbeldam.

Oranje Wit nam het op tegen GSC/ODS en won na een 2-0 achterstand als nog de wedstrijd met 5-3 waardoor het beslag legde op de derde plaats. DFC won na een 3-1 ruststand met liefst 9-2 van Dubbeldam waardoor het de eerste editie van het ABC Den Hartog toernooi op haar naam schreef.

Het was op beide dagen nog erg lang erg gezellig in de kantine en we kunnen met zijn allen terugkijken op een heel erg geslaagd toernooi waarvan de tweede editie al weer in voorbereiding is en DFC de wisselbeker heel graag zal verdedigen.

Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit fantastische toernooi hebben mogelijk gemaakt.

Scoreverloop wedstrijden DFC:

DFC – GSC/ODS 4-4

1-0 Robin Matena, 2-0 Mark Bok, 3-0 Rivolino Caupain, 3-1, 3-2, 3-3, 3-4 speler GSC/ODS en 4-4 Anthony Radjkoemar

DFC – Dubbeldam za. 9-2

1-0 Mark Bok, 2-0 Dennis van de Heijden, 2-1 Dubbeldam (pen), 3-1 Paul Pluijmert, 3-2 Dubbeldam (pen), 4-2 Anthony Radjkoemar, 5-2 Dennis van de Heijden, 6-2 Ernst Busch, 7-2 Gareth Callagher, 8-2 Robin Matena en 9-2 Maarten Zilverschoon

Uw reporter

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com