DFC selectie start de voorbereiding

30 juli 2016 1664x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC selectie start de voorbereiding
DFC selectie start de voorbereiding

Vandaag is de selectie van DFC gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Trainers Danny Slegers en Leon vd Sluijs genoten nog van hun vakantie , vandaar dat Arie Delmotte samen met keepers trainer Mark Gallaghar op het veld stonden voor de groep.

Een zeer grote groep , maar liefst 26 spelers. En dan te bedenken dat er sommige spelers nog niet aanwezig waren. De groep is dus duidelijk in kwaliteit en kwantiteit gegroeid ten opzichte van andere jaren.

Onder toezicht van oud trainers Cees vd Sluis en Jan Stijger ging de selectie om 11 uur van start. Gedurende 2 uur werd de groep aan een training onderworpen die rustig begon maar naarmate het einde in zicht kwam toch wat pittiger werd.

Des te meer werd er naar afloop genoten van de lunch , die werd verzorgd door de leiders Gerard en Martin.

Dinsdag en donderdag zijn de volgende trainingsdagen voor deze week en dan zijn de trainers ook weer aanwezig.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com