Selecties jeugd seizoen 2016/2017

28 juni 2016 1722x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Selecties jeugd seizoen 2016/2017
Selecties jeugd seizoen 2016/2017

Hieronder volgende de selecties JO17 (oude benaming: B1 en B2), JO15 (C1-C2) en JO13 (D1-D2) voor het komende seizoen. De eerste training is gepland op 16 augustus om 19.00 uur. Als deze datum of dit tijdstip wijzigt, dan zullen de trainers dat aan jullie doorgeven.

Selectie JO17 (B1-B2)

Eniz Aktas, Mohammed Amri, Alisan Aynihan, Yassine Deflaoui, Ruwendrick Felicia, Danny de Geus, Fabian Gotschalk, Nivard van Hekezen, Recep Kahveci, Ibo Kangal, Mehmet Kasim, Eren Kolver, Kevin de Korver, Mike van Mourik, Noah Oerlemans, Efe Ozdal, Marco van Pelt, Wassim Ait Rabayne, Jairo Todd, Tim in ’t Veld, Janco Wernet, Onur Yildirim, Dogan Yilmaz, Tigo van Zeben.

Selectie JO15 (C1-C2)

Akram Algaf, Dyron Almadi, Quinten Aminta, Yordi van Berkum, Jaylison Doran, Kaijo Eijkelboom, Joël van Es, Nick Goedegebuure, Winston Gotschalk, Marciano Hendriks, Xander Heugens, Pavel Hussein, Stijn IJben, Luca van der Lienden, Redwan Los, Yassine Mabrouki, Maroune Mahyou, Michael de Man, Andrej Marjanovic, Dylan van Meerendonk, Denilson Semedo, Julian Smitsman, Damian Stal, Julian van Veen, Jan Weeda, Max van de Wetering, Anouar Zian,

Selectie JO13 (D1-D2)

Ouassim Aouam, Marouan Aouan, Zouahir Boussakouk, Chion Craane, Deven van Dam, Youri de Geus, Tekin Ibili, Berkay Karakaya, Levy Koomans, Delani Makatini, Tom Li, Cehm Nuijten, Erdem Ogan, Eren Ogan, Adil Oulouda, Alexandre Pol, Jeremy Ponsen, Silvester Post, Noah Reijers, Sidney Rietbergen, Roan Rijnders, Falco Rutten, Ivo Slegers, Ensar Tasgin, Brandon Verhof, Stefan de Visser, Mees van der Waal.

Binnen enkele dagen zullen ook de namen van de overige groepen worden bekendgemaakt

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com