Na ruim 8 jaar stopt het voetbalavontuur van de oudste DFC meiden !!!!!!

6 juni 2016 1084x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Na ruim 8 jaar stopt het voetbalavontuur van de oudste DFC meiden !!!!!!

Na ruim 8 jaar stopt het voetbalavontuur van de oudste DFC meiden !!!!!!

In het najaar 2007 kwamen er een aantal meisjes bijeen om gezamenlijk te gaan trainen.Na een halfjaartje met regelmaat te hebben getraind en wat oefen wedstrijdjes te hebben gespeeld kwam het moment om met 10 meisjes de stap te maken naar een echte competitie. Met meisjes in de leeftijd van 8 t/m 12 was er een DFC MD1 7-tal geboren.Binnen een halfjaar zagen we onze groep meisjes zo groeien dat we er een 2de 7-tal team bij kregen. Uiteindelijk waren we aktief met 2 volwaardige elftallen.We hebben verschillende kampioenschappen mogen vieren en konden ons meten met de betere teams uit de regio. Nu is het moment daar dat ons MA1 Team uiteindelijk heeft besloten om te gaan stoppen.
We hebben een zeer leuke en mooie tijd gehad en veel mooie en trotse momenten mogen beleven met ‘‘MIJN/ONS’ploegje.
En wil alle meiden die in die 8 jaar daar bij betrokken waren hartelijk danken voor alle plezier en gekheid die we hebben meegemaakt. Het bijzondere is dat er een aantal al vanaf het eerste jaar nog steeds in mijn team spelen.
Ook wil ik alle ouders bedanken die ons hebben geholpen met het vervoer en support en ons het vertrouwen gaven om de dochters sportief op te voeden.
Onze extra dank gaat naar onze huissponsors die ons meerdere malen heeft voorzien van mooie tenue’s en trainingspakken.Vooral door ons verblindende uit tenue stonden we al voor het fluitsignaal met 1-0 voor.
Ik wens de meiden die hun voetbalavontuur bij een andere club voortzetten heel veel succes en plezier toe.
Iedereen bedankt voor de ondersteuning en leuke reacties op de wedstrijdverslagen en actie foto’s.

Groeten Cees Rombout en Frank van Hofwegen

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com