Jaarverslag jeugd afdeling

25 juni 2016 843x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Jaarverslag jeugd afdeling
Jaarverslag jeugd afdeling

Tijdens de ledenvergadering van maandag 20 juni , heeft Jeugdvoorzitter Annemiek Gottschalk verslag gedaan over het seizoen 2015/2016 en vooruitgeblikt naar het nieuwe seizoen :

De jeugdzaken werden in het seizoen 2015/2016 met veel inzet afgehandeld door de jeugdvoorzitter , daarbij geholpen door de jeugdcommissie bestaande uit Angelique de Geus en Eveline in ’t Veld.Tevens heeft de TC jeugd , bestaande uit Bert Huijbens en Hans Boogert , geassisteerd met de voetbal zaken.

De jeugd is dit jaar op velen activiteiten getrakteerd oa Halloween , FIFA toernooi , jeugddag , paaskamp en Super Sunday.

De SuperSunday is georganiseerd door het jeugdbestuur en TC Jeugd , met assistentie van Arno van Wijnen. Deze dag werd begeleid door alle jeugdtrainers van DFC en spelers van FC Dordrecht. Deze geslaagde dag heeft ook veel nieuwe leden opgeleverd en zal in het nieuwe seizoen zeker een vervolg krijgen.

In het seizoen 2015/2016 is ook het kaboutervoetbal weer opgepakt. Eerst gestart op woensdag middag , is de trainingsdag na de Super Sunday verplaatst naar de zaterdag ochtend. De kabouter groep is een groeiende groep , die op dit moment bestaat uit 17 leden, en de rek is er nog lang niet uit.Volgend seizoen zullen er uit deze groep twee MP teams ontstaan om te gaan voetballen.

Totaal is de jeugdafdeling gegroeid met 66 nieuwe leden, Daartegenover staat het vertrek van 28 leden, grotendeels door het weg vallen van de MA1 . Deze groep meiden hebben door werkzaamheden niet langer de tijd om te voetballen. Cees Rombout en Frank van Hofwegen zien de groep helaas stoppen.

Kampioenen in het seizoen 2015 /2016 zijn :  C2 , E1 en E2.  De E1 heeft zelfs de KNVB beker gewonnen dit seizoen.

Dankzij de gelden van de Vrienden van de Jeugd , heeft het jeugdbestuur dit seizoen een aantal zaken kunnen realiseren. Zo lopen alle jeugdtrainers rond in een nieuw trainingspak en jas.

Ook andere sponsor activiteiten zoals de actie rond Sinterklaas en Scoren voor de Club werden goed besteed. In de kantine staat nu een X-box , een loungebank , en het huisje bij de ingang is hierdoor opgeknapt , met dank aan Cor Rutten. Op dit moment word er hard gewerkt aan de realisatie van een speelveldje voor de kleinste jeugd.

De jeugdvoorzitter bedankt alle trainers en leiders voor hun inzet dit seizoen.

De indelingen voor het nieuwe seizoen zijn als volgt :

2 x JO17 , 2 x JO15 , 2 x JO13 , 2 x JO11 , 1 x MO15 , 1 x MO13 , 2 x MP , en de kabouters.

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com