Familie dag 2016 , een geslaagde afsluiting

6 juni 2016 916x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Familie dag 2016 , een geslaagde afsluiting
Familie dag 2016 , een geslaagde afsluiting

Goed weer , veel deelnemende kinderen , goede spelleiding , ouders en begeleiders bij de spellen , en heel veel plezier. Dat zijn de basis ingredienten voor een geslaagde familie dag. En het werd een geslaagde dag.

Het weer was perfect , de spellen die klaar stonden waren leuk en de kinderen hadden een geweldige dag. Van de kabouters tot de junioren , een ieder die aanwezig was genoot zichtbaar van alle leuke activiteiten. Met dit weer waren zeker de water spelletjes in trek , maar ook de grote opblaasbare hindernis baan en de tafel voetbal XXL vielen in de smaak.

Na een dag vol lol en sportiviteit , moeten de magen gevuld worden. De dag werd daarom afgesloten door een uitgebreide BBQ , waar de kids gezellig gezamenlijk gebruikt van maakten.

Een mooie dag om op terug te kijken. Organisatie bedankt !! 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com